Transport si retururi

In prezent, magazinul www.cadouribucuresti.ro livreaza doar in Romania.

Livrarea produselor comandate in magazinul nostru se taxeaza astfel:

Grila de calcul in functie de greutate

0 kg. - 1 kg.: 15 RON

1 kg. - 3 kg.: 18 RON

3 kg. - 5 kg.: 20 RON

5 kg. - 9 kg.: 30 RON

9 kg. - 15 kg.: 40 RON

15 kg. - 21 kg.: 50 RON

21 kg. - 29 kg.: 60 RON

29 kg. - 39 kg.: 80 RON

39 kg. - 49 kg.: 100 RON

49 kg. - sau peste: 120 RON

La valoarea totala a comenzii calculata de magazin nu se mai adauga alte taxe, comisioane sau speze.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.POLITICA DE RETURNARE


La Cadouri Bucuresti oferim o perioadă de 14 zile calendaristice de la confirmarea primirii comenzii în care puteți returna produsul

În această perioadă puteți să încercați produsul ca si cum ați face-o într-un magazin. De îndată ce ați pus în folosire produsul, perioada în care puteți returna produsul a expirat.   

Vă sfătuim să verificați produsul imediat după primire. Daca sunt deteriorate sau incomplete, înștiințați-ne la telefon sau prin email. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, este posibil să îl returnați. Este cazul atât pentru produsele aflate în lichidare sau la oferta. 

Este necesar să ne contactați în termen de 14 zile pentru a informa că doriți să returnați (o parte) comanda. Vă vom returna suma completa în termen de 14 de zile după ce am primit produsul returnat.

Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să ne informați în termen de 14 zile de la primirea produsului prin telefon sau email.

E-mail: cadouribucuresti2@gmail.ro

Telefon: 0745.776.619Rețineți că este obligatoriu să ne informați cu privire la aceasta prin e-mail sau prin telefon, după cum am menționat mai sus 

După notificare vă vom trimite informații privind returnarea. Puteți aranja o zi în care să fie ridicat coletul cu produsul returnat. Produsul se ridica prin firma de curierat trimisa de noi si este gratis.